Vis enkelt innlegg
Gammel 23-02-07, 19:26   #20
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Splenda el natreen?

Hei.
Et par spørsmål om sukkererstatning.
Jeg har i det siste brukt splenda (bortsett fra nå som jeg på induksjon, men jeg tenker altså framover i tid her)
*Hva er splenda laget av?
*Hva med stevia? Og kan man kjøpe det i Oslo, isf hvor?
*Når en teskje med splenda veier ca et halvt gram, om jeg ikke husker feil, hvor mange teskjeer tilsvarer det som i Atkins-kokkeboka står oppført som poser av sukkererstatning?
*Kan man bruke splenda og steiva i alt man vanligvis har brukt sukker i? Bakverk også?

På forhånd, thank ju!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat