Vis enkelt innlegg
Gammel 03-03-07, 20:06   #13
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Hjelp! Sjarken!

Opprinnelig lagt inn av Gerd, her.

Skal lage de mandag... Da er det fiskedag her i huset... Da skal du få tilbakemelding

Jeg har prøvd dem nå! Lagde til middag i går, veldig bra
Men jeg anbefaler å øke salt- og løkmengden for å få litt mer smak. Tror jeg skal prøve enda litt mer krydder neste gang, eksperimentere litt så og si! Hvitløk, timian gressløk, sånne ting tror jeg kan gjøre seg. Det som er fint med oppskrifta er jo at man kan eskperimentere litt, bruke andre fiskesorter enn laks og sånn.
En annen ting er at jeg tror det kan lønne seg å mose fisken godt, litt mer enn bare grovt assa, jeg mener, de hang fint sammen, men det hadde bare gjort seg bedre tror jeg.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat