Vis enkelt innlegg
Gammel 08-03-07, 23:14   #19
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Alkoholspørsmål

Opprinnelig lagt inn av Dilly, her.

Takk til photobscura for kjempenyttig svar

Taaaakk!

Klarte helt å overse svaret ditt her, ble så opptatt av min og Frøys funderinger

Ja, du må ta det litt rolig, hihi!
Jeg merket det allerede da jeg bare kjørte et egendefinert opplegg, at jeg ble billig i fylla (altså ved å bruke mindre penger på alkohol dersom noen lurte!!)

Nå vet jeg ikke helt hva syren i alkoholen gjør for kroppen, bortsett fra at den kanskje kan påvirke magen noe? Noen innspill på det?
Men cluet er, i hvert fall i følge min fader, at jo høyere alkoholprosent, jo lavere sukkerinnhold, ettersom sukkeret er med på å gi væsken alkohol så gjøres mer og mer sukker om til en renere vare. Eksempelvis sprit som i ren form er kabrofri.
Men igjen så er jo mange matvarer tilsatt sukker for smakens skyld, det vil si at man kan fjerne mye av f.eks malten i øl for at ølet skal få lavere sukkerandel. Derfor vil noen også påstå at lavkarboøl blir mer dvask enn "ånkli" øl.
Jeg mener det er en vanesak. Tipset om å putte i en sitronskive står støtt!

Gooooog helg

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat