Sv: Deppa av for lite karb?
Enig med deg, Gamla. Det er best å bruke KH på noe som kroppen trenger, ikke spise noe med karber bare for å spise.
Jeg kjenner til det problemet med å ikke få i seg nok karber når man er på induksjon (som jo er ganske likt) - det skal jo en del grønnsaker til for å fylle karbekvoten, og det er det som er poenget med hele greia - at man skal spise grønnsaker. Ikke fylle opp med masse fløte, søtningsmidler og slikt - det bør være en liten del av det hele!
Men så er det ikke alle som har like godt av å innta så lite som 15-20 g karber pr dag heller. Jeg er en av dem. Da er det nok lurt å tilføre noe nøtter, bær etc. Og litt gulrot er neppe så ille - eller? (har ikke lest ketolyseboka, så jeg vet ikke om det er lov)
Dip med rå grønnsaker f eks er jo bare supergodt ... agurkstaver, gulrotstaver, blomkålbuketter, selleristenger ... prøv en dip med majones, rømme og blåmuggost f eks ... eller juks med en posedip fra butikken 
|