Vis enkelt innlegg
Gammel 30-03-07, 13:13   #1
Carinus
Juniormedlem
 
Carinus sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Alder: 45
Innlegg: 23
Carinus er på en erverdig vei

Jevning av gryter og sauser

Noen som har tips? Jeg er en guru på kjøkkenet, men har jo vanen med hvetemel/maisenna og vann som jevning. (Jeg har lite lyst til å bruke soyaerstatning, da jeg er hysterisk på alt som kan påvirke hormoninnhold i blodet. *noia* (sliter med barnløshet.. en helt annen historie))

Har hørt noen bruker egg? hvordan gjøres det evt? Ser for meg at det deler seg og bare blir kliss. ??

Virker som et kjempekoselig forum dette. Gleder meg til å sette meg litt mer inn i ting.

(Har unngått karbohydrater helt, i tre-fire døgn, av ren nysgjerrighet, og har gått ned to kilo. Det er helt utrolig!)

__________________
Operasjon "mindre rompe"

Nå er det kilokrig!
Carinus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat