Vis enkelt innlegg
Gammel 30-03-07, 13:33   #5
LilleVille
Medlem
 
LilleVille sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2006
Hvor: Buskerud
Alder: 51
Innlegg: 347
LilleVille har en fantastisk aura rundt segLilleVille har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Jevning av gryter og sauser

Opprinnelig lagt inn av jorang, her.

Du kan prøve Johannesbrødkjernemel. Fås kjøpt på helsekost (Life, Sunkost...) i små glass med 75g. Koster 50-60kr pr glass.

Johannesbrødkjernemel har omtrent samme innhold av karbs som Maizena. Den presis som Maizena til jevning, men er mer effektiv. Dermed får du tykk saus uten å bruke fullt så mye stivelse som med Maizena

Hvor har du dette fra? Jeg mener å ha lest i en annen tråd her for rundt 6 mnd siden at Johannesbrødkjernemel har ca 8 g karber pr 100 g, og man trenger ca 1 ss i 5 dl saus, altså praktisk talt ingen karber...

__________________

LilleVille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert, 50-70 g karber fra fiber og grønnsaker, 1200-1800 kcal om dagen. Svar med sitat