Vis enkelt innlegg
Gammel 30-03-07, 13:54   #7
jorang
Medlem
 
jorang sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Kristiansund
Alder: 64
Innlegg: 57
jorang er på en erverdig vei

Sv: Jevning av gryter og sauser

Opprinnelig lagt inn av LilleVille, her.

Hvor har du dette fra? Jeg mener å ha lest i en annen tråd her for rundt 6 mnd siden at Johannesbrødkjernemel har ca 8 g karber pr 100 g, og man trenger ca 1 ss i 5 dl saus, altså praktisk talt ingen karber...

Fra en som ikke visste men 'antok' på et annet forum - forsiktighetsprinsippet :|
Jeg har rettet innlegget nå (hadde håpet at ingen rakk å snappe opp feilen )

Ganske riktig står det i tråden som Iset linket til:

Opprinnelig lagt inn av AnnaV

Sendte forespørsel til dem som lager Johanneskjernebrødet man får kjøpt på Kinsarvik i Bergen (Raspunzel) og fikk følgende svar:

nutritional features: (per 100g):
Energy value: 140KJ 33kcal
Fat: 1,5g

Fibres: 75g
Protein: 6g
Carbohydrates: 0g

Denne informasjonen var en gledelig nyhet spør du meg

__________________
JoranG
21.jan-07: Startet vektreduksjon
Påske 07: -20,8kg. Første delmål nådd
Neste delmål: 90kg til St.Hans!
jorang er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat