Vis enkelt innlegg
Gammel 31-03-07, 14:36   #25
donjuanwannabe
Jeg lever som en løve
 
donjuanwannabe sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Trøndelag
Innlegg: 1.342
donjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressursdonjuanwannabe er en virkelig god ressurs

Sv: Hvilken by får søke om OL??

Ja fotball er ikke fotball. Det er virkelig mye jeg ikke ser av fotball.

F.eks. så gidder jeg ikke å se engelsk 1. divisjon (premiership). ENgelsk premier league ser jeg ikke heller.

Norsk serie brys jeg meg heller ikke så mye om (unntatt RBK da). Får med meg det meste som vises av RBK på tv. Også ser jeg kamper til undeholdende lag (hvis de vises da, jeg har ikke full pakke av norsk serie, det gidder jeg ikke), som stabæk, start og sandefjord. Regner med at Lillestrøm blir undeholdende i år med Nordli som trener.

Også ser jeg spansk serie av og til. (kun topplag da)

Champions League er favoritten, men jeg ser mindre på det også. Føler ikke at det begynner før 16 lag av 32 er slått ut.

Jeg har merket at jeg er mindre fotballinteressert de siste 2 årene. Det er vel fordi det kort sagt er for mye fotball på tv så jeg blir lei. Blir faktisk for mye av det gode.

__________________
Mvh donjuanwannabe
Faglig tyngde, det er meg det! Hilsen Christian A. Drevon
donjuanwannabe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat