Vis enkelt innlegg
Gammel 01-04-07, 13:44   #20
Ziggy
Gjest
 
Medlem siden: Sep 2005
Alder: 57
Innlegg: 1.123
Ziggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastisk

Sv: Spør her og jeg

Opprinnelig lagt inn av ninne, her.

jeg bruker fløte i eggerøre for å bli mere mett jeg da.og det funker.
og alt stekes i mye smør.

Jeg kutta ut fløten i eggerøra jeg, og da bandt de sammenpiskede eggene mye mere smør enn om de er blandet ut med fløte på forhånd.

Det jeg mente var ikke at det bare skulle stekes i smør, men binde til seg så mye smør som mulig, og bruker du bare sammenrørte egg, så binder de mere smør enn om du har fløte i eggeblandingen.

Men, du må røre rundt i eggeblandingen hele tiden for at eggene skal binde seg med smøret, ellers stivner de som de er, og smøret ligger igjen i panna...

.

Ziggy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Wolfgang Lutz / Optimal Ernæring Svar med sitat