Jeg hadde italienske kjøttboller i tomatsaus. Alt etter eget hode (aldri laga eller spist no sånt før, men følte for å ha ost i kjøttboller og sjekka skapet for passende ingredienser ) Karbonadedeig Revet ost Hvitløksspulver Løkpulver Oregano Basilikum Salt Ganske mye olivenolje Kna alt sammen en stund så alt er godt blandet. Trill kjøttboller (skal bli oljete på henda = brukt nok olje i deigen) Stek i middels varme i blanding av olje og smør. Ikke for høy varme. Brent smør/olje smaker ikke godt og er vel ikke så sunt. Legg kjøttbollene på et fat og ha mer olje og smør i panna om det trengs. Skrap opp kjøtting som sitter fast i bunnen og tilsett 1 finhakka løk og masse finhakka hvitløk. (fortsatt middels varme) La mykne og tilsett salt og orgeano + basilikum. (alle krydderne skal være tørka) Hell oppi en boks hermetisk tomat og la putre ei stund. Legg kjøttbollene tilbake i sausen og la småkoke på lav varme uten lokk til sausen tykner og bollene er gjennomstekt/kokt. Samboer åt på seg vondt i magen av disse Jeg spiste 4 og ble sykt mett... Ta noen til kveldsmat så blir det bra