Vis enkelt innlegg
Gammel 11-04-07, 21:47   #4
Tuttan
Medlem
 
Tuttan sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Hvor: Oslo
Alder: 56
Innlegg: 61
Tuttan er på en erverdig vei

Sv: Bursdagsmat og kake

Alle jeg skal i bursdag til er så glade for at jeg er på lavkarbo-kosthold, for da tar jeg alltid med en kake som jeg også kan spise. Litt varierende resultater...men denne fallt i smak hos alle. Eneste kommentar var at den kunne vært litt søtere. Ellers er den helt som originalen!


Nøttebunn med eggekrem

5 eggehvitter
1,5 dl Splenda (1dl fruktose)
200 gr nøtter..mandler, hasselnøtter, valnøtter eller blanding - valgfritt
1 ts bakepulver

Pisk eggehvittene stive. Mal nøttene og vend det inn i hvittene sammen med Splenda og bakepulver.

Stekes i rund form ca 24 cm - 180 gr - ca 20 min


Fyll:

5 eggeplommer
1,5 dl. Splenda (1 dl fruktose)
1 1/4 dl fløte
1 frøene fra en vaniljestang
125 gr smør (romtemperert)

Alt has i en kjele (ikke aluminium) Kokes på svak varme 1-2 min. Rør hele tiden. Ta den av platen og ha i romtemperert smør.

Fyllet bør få stå i noen timer i kjøleskap (eller et døgn) før det has på kaken, for da blir den passe seig og god....

Dryss over mandler i skiver. Nam-nam

__________________
Tuttan
Minus 11 kilo før Ketolysekuren - minus 8 på Ketolyse - og så 8 opp igjen. Den evige jo-jo slankeren!
Tuttan er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse - hold vekten Svar med sitat