Tråd: Bacon
Vis enkelt innlegg
Gammel 15-04-07, 08:47   #1
gilbertine
Medlem
 
gilbertine sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Oslo
Alder: 56
Innlegg: 86
gilbertine er på en erverdig vei

Bacon

Jeg har lagt merke til at mange her inne spiser relativt mye bacon (og pølser u/karbo). Dette er jo godt og dessuten en lettvint måte å få i seg endel fett på.

Men jeg lurer på om dette er så sunt.... har jo hørt at røkt mat øker faren for å få kreft ganske kraftig. Det virker også som om rødt kjøtt øker risikoen for å få kreft noe, selv om det er noe mer uenighet her.

Akkurat mens man kvitter seg meg overvekt, så forstår jeg jo at dette er førsteprioritet og i seg selv helsefremmende i en grad som sikkert oppveier og nuller ut risikoen ved å spise for mye bacon og andre bearbeidede kjøttprodukter.

Men hva når dere har kvittet dere med overvekten; har dere da tenkt å fortsette med bacon/pølse-spisingen? Og hvorfor ikke utelate slike varer helt fra starten? Det finnes jo mye rent kjøtt/fisk å velge i?

gilbertine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mye fisk og skalldyr, ellers mat fra planteriket Svar med sitat