Opprinnelig lagt inn av MHM
Fælt du roper i dag da Nille....
Stakkars Guro fyker rundt og prøver å avlaste....
Mat&Helse testet pølser ja, og overraskende for de fleste vant Gildes pølser. Kylling og kalkunpølser kom dårlig ut pga mye tilsetningsstoffer i de ferdige pølsene, og dårlige levekår + fôr til dyrene som pølsene er laget av.
Spiser pølser av og til, men det er jo ikke akkurat ren, toppers mat. Heller en nødløsning.... (men av og til trengs de også). Blitt mindre pølser etter at jeg oppdaget CarbRite proteinbar, for da har jeg alltid den som nødproviant i veska.
Jeg skjønte ikke helt konklusjonen av den undersøkelsen, jeg.
Kylling- og kalkunpølsene hadde, så vidt jeg husker, høyest proteininnhold og lavest fettinnhold, og tilsetningsstoffene - var de så farlige da??? Denne artikkelen må jeg ta fram igjen. Husker jeg leste den og tenkte de var sponset av Gilde .
Hvordan dyrene er blitt foret er jo vesentlig men...
marianne
__________________
Marianne
I expand my life to include the possibilities of miracles!
|