Vis enkelt innlegg
Gammel 22-04-07, 21:16   #2
Georgine
Supermoderator
 
Georgine sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Akershus
Alder: 55
Innlegg: 6.457
Georgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastiskGeorgine er bare helt fantastisk

Sv: Matplan for festdagene i mai

Heistad synes jeg smaker veldig kunstig og ville laget confekta sin i steden.

Is er skikkelig nam og hva med en lekker sjokolademousse?

3 dl kremfløte
2 ss bake kakao
2 ss sukrin
5 plater gelatin

2 egg skilles, hvitene piskes stive og plommene piskes for seg selv.

1 dl kokende vann til gelatinen er helt rørt ut (disse har ligget i kaldt vann først)

kremen og kakaoen og sukrinen piskes lett og alt vendes inn i kremen. Ca 15 karber på hele greia og kan fint deles i 4 - 5 porsjoner.

Dette er skikkelig nammis!

Georgine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo for god helse Svar med sitat