Sv: Når forsvinner sulfølelsen?
Litt greit å høre at andre sliter med samme problem
Har snart holdt på i to uker, for meg hjalp det litt med "brød"
Ziggy har postet et lavkarbobrød her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=12006
jeg laget en liten variasjon siden jeg ikke hadde bakemiks...
250 gr hasselnøtter
100 gr linfrø
1 ts. Bakepulver
1 ts seltin
7-8 egg
0,5 dl fløte
125 gram smeltet smør
Jeg kjørte linfrøene i hurtigmixeren til jeg hadde en litt melen masse, deretter nøttene. Helte blandingen i en bakebolle og blandet egg og smør i mixeren. Blandet alt i bakebollen og tilsatte fløte og salt. Helte deigen i en liten brødform med bakepapir. Steketid ca 40 min på 190 grader med varmluftsovn, lot brødet avkjøles i ovnen.
Føler meg mer mett når jeg får spist brød, det er også lettere med mat på jobben, jeg trenger ikke lage noe ferdig på forhånd. Spiser brødet med leverpostei, egg/majones, makrell i tomat eller lignende pålegg med lavt karbinnhold. Jeg synes det gir en bedre metthetsfølelse
|