Vis enkelt innlegg
Gammel 15-11-04, 19:18   #10
Huldr
Gudinne
 
Huldr sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 52
Innlegg: 11.131
Huldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Ulex

Jeg er Menys drømmekunde uten handleliste, men dessverre for dem er det stort sett mannen min som handler dagligvarer, og han er absolutt listetro.

Vi pleier å sette oss ned sammen hver søndagskveld med en stor stabel kokebøker og lage ukemeny og handlelister for mandag og torsdag. Det er egentlig ganske koselig, vi får testet ut nye oppskrifter og det er enkelt å få variert mat. Jeg innbiller meg at det blir litt rimeligere sånn også - ihvertfall sparer vi mye på at jeg ikke er med i butikken! Og så sparer vi tid, 5 av 7 dager er det bare å hive seg rundt og lage mat når vi kommer hjem, ingrediensene er i hus og vi trenger ikke å gruble på hva vi skal finne på til middag. Det synes jeg er ganske deilig etter en lang dag på jobb.

Det hender jo vi legger ambisjonsnivået vel høyt når vi lager menyen på søndag. Det gjelder å alltid ha ingredienser til en omelett i huset, om dagens plan skulle synes uoverkommelig.

Æsj så prektig dette hørtes ut... Unnskyld! Men det virker!

Ulex

Hei Ulex! Synes ikke dette hørtes prektig ut jeg - bare lurt! Og koselig!
Velkommen forresten , det har jeg visst ikke sagt før...

Huldr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intuitivt Svar med sitat