Vis enkelt innlegg
Gammel 15-11-04, 21:20   #11
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 59
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Jeg er ikke så veldig flink, men jeg har blitt flinkere etterhvert. I begynnelsen handlet jeg minst en gang om dagen - og laget mat nesten hele tiden - føltes det som ihvertfall. Etterhvert har jeg fått mer erfaring og oversikt over hva som går og i hvilket tempo. - Også har jeg det litt slik at jeg må bruke penger men jeg har dem, når det er tomt er det for sent Detfor handler jeg endel rett etter lønning.

Jeg er i helsekosten en gang i måneden (cocosa, vitaminer og andre kosttilskudd, te, spelt, soyaflokker osv), invandrer foretning en gang i kvartalet (linser, krydder ol), omtrent like ofte har jeg en sverigetur (fruktose, fivnefilet, kyllingfilet, bacon, løvbiff, økologiske havregryn ol), om sommeren er jeg hos den lokale grønnsaks produsenten to ganger i uka, meny en gang (ukens kjøtt og fiske tilbud), også blir det en eller to turer i hvilkensomhelst butikk i uka (melk, cc, lindbergbrød, ost, smør, pålegg etc). Jeg skriver liste etterhvert som det blir tomt. Jeg bor relativt langt fra butikk og må sørgefor at jeg alltid har mat i huset. Jeg kjøper i stort og gjerne på tilbud så jeg har en stund, og har i fryseren, bær, kjøtt, nøtter, litt grønnsaker - erter og aspasgisbønner, urter.

Sånn til daglig handler det om å finne på noe å lage av det som er. Om det er en spesiell oppskrift jeg vil prøve, så må det planlegges en stund i forveien. Skulle gjerne vært flinkere til å planlegge ukemenyen, i hvertfall et par dager framover - så kjøttet fikk tint på skikkelig vis.

Uff dette vart ustrukturert - er så sliten og trøtt så jeg får nok rote meg i seng- og rotete men nå har jeg skrevet de og så sender jeg det likevel.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat