Vis enkelt innlegg
Gammel 15-11-04, 22:09   #14
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av smosje

Det er ofte stor fare for at man gjentar seg selv, særlig hvis man finner noe man liker fryktelig godt (da er det jo bare fint å gjenta seg selv endel), eller om man er sliten eller har dårlig tid, da lager man bare ting man er trygg på og går fort. Men kanskje andre har helt andre vaner retter som de gjentar seg selv med hele tiden - som oftest ting som både er godt og går fort!

Så da lurte jeg på - vet ikke om det har vært her før/er her nå, men en "hva spiser du i dag"-tråd, så kan man låne litt fra andres lure vaner som man ikke har tenkt på selv!
Jeg tror jeg skal lage en slik tråd.
En "hva spiser du til middag i dag"-tråd!

Hva syns dere?

Ja - det har du rett i. Jeg pleier noen ganger å surfe rundt i journalene her inne for å få inspirasjon. Det kan du jo gjøre...
I oppskriftene her inne ligger mye, men det er klart at måltidene som ikke krever oppskrifter ikke ligger der. Hmm...kanskje Lunsj-forslag kunne vært egen tråd - som ikke var oppskrifter men bare sammensetning av mat til et måltid? Det samme med frokost og snacks. Jeg tror det er snakk om å dele opp oppskriftene på denne måten, Smosje - da kan vi jo prøve å legge inn mer av det vi skriver her selv om det ikke egentlig er en oppskrift. Mye jobb - men når vi har tid og overskudd? Du begynner!

Ha en matglad kveld!
marianne

__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat