Dette har jeg som regel i kjøleskapet:
Yoplait 0,1%, rømme, fløte, smør, egg, ost i forskjellige varianter, ansjosfileet, sardiner i olje/tomat, makrell i tomat, oliven, (tuber);kaviar, majones, magerost, også har jeg middagsrester , bacon, baconbiter, røkelaks, gravlaks...det hender det er tomt for gravlaks..., seronaskinke(snart tomt-da blir det spekeskinke),div oljer, sitronsaft (nødløsning),brokkoli, tomat, blomkål, tomat, paprika, slangeagurk, squash, sopp, stangselleri,salat, mørk sjokolade 70% til å rive, parmesan, div småplukk....
eller nesten alltid da....
Mye av dette kunne stå i boden...og det gjør nok det og, men har alltid et lager av hermetisk fisk...makrell, ansjos der og henter når det er tomt i kjøleskap...
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
Sist redigert av Anne : 17-11-04 kl 10:11.
|