Sv: Bocca 70%
Opprinnelig lagt inn av Bee, her.
Klippet fra sukkerfritt.com:
Mange vil kunne reagere på næringsinnholdet i sjokoladene, fordi innholdet av karbohydrater er forholdsvis høyt. Det er derfor lett å kunne få den misoppfatning at produktene ikke egner seg som slankeprodukter. Man må skille mellom de karbohydrater som fordøyes hurtig og de karbohydrater som fordøyes sakte. Karbohydrater som fordøyes hurtig gir en rask blodsukkerstigning, noe som fører til økt fettlagring i kroppen.
Maltitol derimot inneholder karbohydrater som brytes ned og fordøyes sakte. De fleste karbohydratene passerer dermed systemet uten å bli tatt opp. I og med at Maltitol kun fordøyes delvis, har det en minimal innvirkning på blodsukkeret og bidrar med lavere energi enn sukker (2,1 kalorier per gram). Dette gjør Maltitol svært egnet til å produsere lavkalori produkter.
Har sendt de en mail om hvor mange av karbene sukkeralkoholene utgjør.
Her står det at de har ERSTATTET sukkeret med maltitol. Ergo tror jeg alt av karb her, er sukkeralkoholet maltitol...ihvertfall på denne jeg nå sjekka...http://sukkerfritt.com/sjokolade/default.htm
|