Sv: Grillmat....
Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.
Det jeg griller:
Entrecote, kalkunfilet, scampi, flintsteik, fisk av ymse slag, kyllingfilet... Som regel bare med et aller annet krydder som faller meg inn, er ikke så glad i marinader.
Prøv indrefilet av svin surret inn i spekeskinke, servert med isbergssalat med masse rømmedressing (rømme, litt søtstoff og bittelitt edik)
Yammi!!!!
Hørtes digg ut!
Men hva med marinaden på flintsteika? Er det ikke kbh i den? Har leita på gilde sine, men det står ingenting, har noen funnet noe annet??? Har så lyst på flintstek.....Eller er det naturell du spiser kanskje....
Her i huset griller vi vanlig svin/nakke kotletter, penslet med olje, og GODT med piffi-krydder.....Nydelig, men jeg fikk for meg at det er masse salt i grillkrydderet som ikke er bra......!? Synspunkter?
|