Vis enkelt innlegg
Gammel 08-05-07, 11:10   #3
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Et par spørsmål om vekt og krydder

Opprinnelig lagt inn av Smula, her.

Jeg lurte for det første når/hvor ofte dere her inne veier dere?
Hver dag, hver uke, en gang i måndeden? Eller bør man heller ty til målebånd?
Jeg har nok vært litt for mange ganger på vekta den siste uka, og det er jo egentlig på trynet for væskebalansen går en del opp og ned hos meg... men dere vet hvordan det er - en blir så ivrig...

Så lurte jeg også på et par mat-spørsmål:

Når dere har kjøtt til middag, hva slags krydder bruker dere?
Brukte Provence kryddere på min skinkebiff i går, men syntes ikke det smakte noe særlig likevel.

Så sauser og dressinger - er det noen som vet om noen gode en kan få kjøpt på butikken? Altså, har noen kommet over noen gode som kan anbefales med lite karbohydrater?
Jeg innrømmer jeg er ute etter en lettvint vei ut, så jeg slipper å lage alt dette fra scratch. Har en ganske travel hverdag og synes allerede nå jeg bruker veldig lang tid på å lage all maten, så det hadde vært kjekt å få noen hurtigtips.

Jeg veier meg en gang i uka. Bruker å måle cm i tillegg... Sånn dann og vann...

Når det gjelder krydder, bruker jeg det krydderet jeg alltid har gjort. Bruker mindre salt(seltin) Mer tørka urter....

Når det gjelder sauser, så må du se på pakkene hvor mange kh pr 100 g ferdig saus. Ofte så skal posesauser blandes med melk, men tar du og bytter ut melk med blanding av fløte og vann (1del fløte/2deler vann= skummamelk-aktig) så halveres(ca) kh innholdet...

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat