Vis enkelt innlegg
Gammel 10-05-07, 00:15   #87
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Forskjellen på ketolyse og atkins

Opprinnelig lagt inn av ivalodia, her.

Altså en kur som må etterfølges av lav karbo mat, gjelder dette i all fremtid?

Det er jo klart!
Mange kan tillate seg mer når de er såkalt ferdigslanket, andre igjen har sterke resistenter eller sykdommer som gjør at de blir dårlige av å gå tilbake til den gamle kosten.
Men uansett bør nok de fleste fortsatt holde seg vekk fra veldig raffinert og bearbeidet mat som inneholder raske karber som kødder med blodsukkeret.

Hele poenget med lavkarbo er jo å gå bort fra det forenklede kostholdet av den typen som vi mennesker egentlig ikke er bygget for å spise. Å bevege seg mer mot utgangspunktet, ren mat, rene råvarer etc.
Dette fordi det gagner helsen på lang sikt, og preventerer en rekke livsstilsykdommer som diabetes, fedme, hjerte- og karsykdommer.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat