Hvilken diett? 
Lavkarbo som kostholdsfilosofi generelt eller?
Der finnes flere retninger innenfor Lavkarbofilosofien, og jeg holder en knapp på Lindberg og Atkins. Begge disse har ulike faser ettersom om en skal ned i vekt eller er ferdig og bare skal spise "vedlikeholdsmat", der en spiser akkurat det du og kroppen din trives best med. Lavkarbo balanserer kroppen og det er mange fordeler ved å spise en balanserende kost.
Grovt skissert:
- Karbohydrater: Energi- all energi som ikke blir brukt lagrer seg som fett gjerne på ustrategiske steder).
- Proteiner: Byggesteiner i kroppen,- kroppen er avhengig av å få disse for å holde seg frisk, beholde og bygge muskelmasse mm.
- Fett: Mange av kroppens prosesser er avhengig av å få tilført (riktige) fettsyrer, og kroppen forbrenner fett i kosten som energi (istedet for så mye karber når en kutter ned på disse,- og det er bra for da får du en jevnere energitilførsel).
Det er ikke så veldig vanskelig å spise lavkarbo, men det krevs endel kunnskap, og en møter på litt utfordringer dersom en er en "spise en bolle i farta og grandiosa type" 
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ...
|