Vis enkelt innlegg
Gammel 12-05-07, 23:20   #4
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Et par spørsmål om vekt og krydder

Her er verdens mest geniale sause-tips, og den inneholder ikke mye karber heller. Det eneste er at du må på helsekosten å kjøpe johannesbrødkjernemel. Det koster ca 50 kr for et lite glass, men er veldig drøyt i bruk.
Du smelter smør, tar i litt joh.mel. (Til et par ss smør, ca en ts joh.mel) og lager jevning som du pleier å gjøre når du lager saus. Men mindre enn med vanlig mel da. Som sagt så er dette melet drøyt, og du får tykk konsistens med veldig lite. Og ikke en karb å se!
Så tilsetter du fløte, og rører på samme vis som du vanligvis ville ha gjort. Ut fra denne basen kan du lage ymse sauser!
Enjoy!!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat