Vis enkelt innlegg
Gammel 19-05-07, 15:02   #8
Nicpins
Seniormedlem
 
Nicpins sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Melhus
Alder: 55
Innlegg: 991
Nicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastisk

Sv: Et par spørsmål om vekt og krydder

Opprinnelig lagt inn av Smula, her.

...for jeg har rett og slett ikke tid i perioder til å bruke timesvis på matlaging...

Det som er litt snedig er at mannen min spiser "vanlig" karbojunk-mat
mens jeg spiser lavkarbo, og jeg bruker alltid mye kortere tid på
å lage til min mat enn hva han gjør.

Ketolyse handler mye om å komme inn i rutinene og kunnskapen
i starten. Lese mye i boka og her inne på forumet - lære seg alle
triksene til det sitter i fingrene. Jeg lager alle de lekreste
middagsrettene på fem minutter jeg, altså. Sånn sett så er jeg så
himla glad for at jeg "fant" ketolyse, fordi matlaginga har blitt mye
mer lettvint. HATER å lage mat. Hvis man tenker over det så tok det
jo mange år å lære seg tradisjonell matlaging også, så det tar nok litt
ekstra tid å sette seg inn i disse "annerledes" kokekunnskapene.

Á propos sauser: jeg bruker de ferdiglagde sausene i beger fra Fjordland, jeg.
Béarnaise- og Peppersaus har 2,2 gr karber pr desiliter saus.
Helt enkelt genialt!

__________________

Livet handler om hvordan man håndterer Plan B.
Nicpins er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - 54 kg med Ketolyse og generell lavkarbo Svar med sitat