Sv: Et par spørsmål om vekt og krydder
Opprinnelig lagt inn av Smula, her.
...for jeg har rett og slett ikke tid i perioder til å bruke timesvis på matlaging...
Det som er litt snedig er at mannen min spiser "vanlig" karbojunk-mat
mens jeg spiser lavkarbo, og jeg bruker alltid mye kortere tid på
å lage til min mat enn hva han gjør.
Ketolyse handler mye om å komme inn i rutinene og kunnskapen
i starten. Lese mye i boka og her inne på forumet - lære seg alle
triksene til det sitter i fingrene. Jeg lager alle de lekreste
middagsrettene på fem minutter jeg, altså. Sånn sett så er jeg så
himla glad for at jeg "fant" ketolyse, fordi matlaginga har blitt mye
mer lettvint. HATER å lage mat. Hvis man tenker over det så tok det
jo mange år å lære seg tradisjonell matlaging også, så det tar nok litt
ekstra tid å sette seg inn i disse "annerledes" kokekunnskapene.
Á propos sauser: jeg bruker de ferdiglagde sausene i beger fra Fjordland, jeg.
Béarnaise- og Peppersaus har 2,2 gr karber pr desiliter saus.
Helt enkelt genialt! 
__________________
Livet handler om hvordan man håndterer Plan B.
|