Vis enkelt innlegg
Gammel 19-05-07, 17:49   #1
Lotusia
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2006
Alder: 41
Innlegg: 128
Lotusia har en fantastisk aura rundt segLotusia har en fantastisk aura rundt seg

Hvilke grønnsaker skal man ikke steke/koke?

Heihei

Har erfart litt at grønnsaker kan bli ganske så søte etter de er stekt/kokt. Leste noe om at det oppstår glutuse i poteter får man koker de for lenge for eksempel.

Nå har jeg det sånn at jeg reagerer på sukker/karbohydrater, og etter min erfaring mener jeg å ha reagert på: gulrot (også rå) stekte sukkererter, paprika og løk. mener også å ha reagert på agurk..

noen som veit hvilke grønnsaker man ikke burde koke/steke? og hvilke man i det hele tatt burde holde seg unna?

Takk for svar

Lutosia

Edit: jeg ment å legge denne under lavkarbo... flytt den gjerne om dere synes den passer bedre der.


Sist redigert av Lotusia : 19-05-07 kl 17:57. Årsak: Les Edit:
Lotusia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Candidadietten, råvarer og kostillskudd Svar med sitat