Vis enkelt innlegg
Gammel 20-05-07, 10:50   #2
Gamla
Potius sero, quam numquam
 
Gamla sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Innlegg: 1.103
Gamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressursGamla er en virkelig god ressurs

Sv: Middager som er greie å fryse ned...

Opprinnelig lagt inn av vanilla, her.

Noen som har noen greie lavkarbo-middager som er fine å lage i litt store mengder og fryse ned og varme opp enkelt igjen?

Potetmos- og ertestueerstatningen som det er oppskrift på i boken er greie å fryse ned i passe porsjoner. I tillegg kan du jo f-eks. lage opp endel greske kjøttkaker, og ha karbohydratfattige pølser, kjøttdeig i passe porsjoner, wok grønnsaker, ferdiglagde kjøtt og fiskeretter med saus (her bruker jeg desverre sjelden oppskrift, men se under oppskrifter her i forumet (se linken under),- del det opp i porsjoner og frys det), pizza m.m. Ellers synes jeg at fisk er best når jeg tilbereder dem rett før en jeg skal spise, og det tar som regel ikke lang tid. Har du da forskjellige slags salater/grønnsaker og rømme/dressing klar i kjøleskapet, lager du deg raskt en god og riktig middag.
http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120
Vær bare obs på at noen av rettene ikke egner seg for ketolysekuren.
Lykke til!

__________________
Stor klem fra Gamla!

Medlem av Ren mat-klubben

Sist redigert av Gamla : 20-05-07 kl 10:59.
Gamla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo vedlikehold Svar med sitat