Vis enkelt innlegg
Gammel 21-05-07, 13:11   #17
Begod
Seniormedlem
 
Begod sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Nordland
Alder: 56
Innlegg: 1.900
Begod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastiskBegod er bare helt fantastisk

Sv: VG om lavkarbo a la Atkins 20/05

Hm, det er ikke så enkelt, det finnes kjøttfe som får det aller meste av næringen fra beite og surfor, Kjøttfe, sau og geit er viktige for å holde landskapet nogenlunde åpent. Det var sannsynligvis mer dyr i norge før i tida da alle hadde vær sin ku, osv. Mangel på beite dyr er en av årsakene til at Norge gror igjen. La oss heller øke kjøttproduksjonen og benytte de beitene som er her i mye større grad. Man kan jo heller lure på hva vi skal med alt kornet? Desverre så blir landbruket i norge også mer og mer industrialisert, det vi kan gjøre er å velge kortreist og økologisk mat, men det koster. Faktisk så får man kjøpt villsau kjøtt og de har aldri vært i noen fjøs, kun levd av beite og litt foring på viteren er det noe av det mest økologiske kjøttet som er å få kjøpt utenom vilt.

Å påstå at det er matmangel i verden er bare en bløff, vi har mer enn nok mat til alle, godene er bare så sinnsykt skeivt fordelt.

__________________
Hvis du vet at noe ikke er bra for deg, så ikke spis det.
Begod er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eat + DVP og egne erfaringer Svar med sitat