Tråd: Majones
Vis enkelt innlegg
Gammel 23-11-04, 13:20   #12
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av ElinGH

Kjøpe vanlig majones Litt av poenget er vel å vite hva man får? I hvert fall er det det for meg! Og så synes jeg hjemmelagd er mye bedre! !

Poenget er at ingen burde spise varmebehandlede eller på annen måte raffinerte oljer, det dannes transfett i prosessen og det er ikke serlig sundt. I tilegg kan det finnes rester av kjemikalier som benyttes i rafineringsprosessen. Og kjøpemajones, margaring etc er laget med slike 'ødelagte' oljer.

Selv har jeg laget majones med avokadoolje. Den blir god og litt spesiell med sin grønne farge. Oljen har jeg kjøpt på Ultra!

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat