Opprinnelig lagt inn av Janis
Dette med atkins, og lavkarbo kosthold er helt nytt for meg. Det eneste jeg visste fra før, er at godter (dah) selvfølgelig ikke er bra, og at brød, pasta og poteter skal man passe seg for.
Etter 2 dager med prøving, så har jeg gått ned en kilo. I går kveld målte jeg ketosen fo første gang. Ble litt skuffet da resultatet var mellom liten og moderat.
Kommer ketosen til å stige etterhvert, eller har jeg kanskje gjort noe feil?
Jeg har nok spist for lite. Jeg er en små spiser. Dette med mat med lite karbo, er litt vanskelig for meg nå. Jeg er i utganspungtet helt tragisk på matlaging.
Hei igjen Janis!
Det er viktig at du ikke spiser mer en 20 g karbohydtater pr. dag de første 14 dagene, da har kroppen vanligvis innstilt seg på det nye kostholdet. Etter dette kan du gjerne gradvis øke inntaket noe.
På www.matoppskrift.no/sider/kaloritabell.asp finner du en veldig grei taball over de forskjellige matvarene.
Så var det det matlagingen da. Her er det mest smak og behag som teller,- bare en ikke overskrider karbohydrat mengden. Det er mange flotte oppskrifter og menyer her . Har også en eller annen plass lest et kjempeflott innslag om induksjonen. ( kan ikke finne det just nå)
Sikkert noen som viser deg den.
__________________
Stor klem fra Gamla!
Medlem av Ren mat-klubben
|