Vis enkelt innlegg
Gammel 30-11-04, 18:53   #1
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Hasselnøtt-terte

Serveres med pisket krem eller sjokoladesmørkrem (se oppskrift på induksjon)

1,8 dl pluss 2 ss malte hasselnøtter
1 ss whey protein (uten smak)
3 pakker splenda
1/2 ts bakepulver
2 egg
1 ss rømme
smør til smøring av formen

Sett ovnen på 175 grader. Ha 1,8 dl pluss 1 ss hasselnøtter, whey, splenda og bakepulver i en bolle. Tilsett egg og rømme og pisk det i ca 2 minutter til en lett deig med en elektrisk mikser.
Smør en 20 cm rund kakeform med rikelig med smør og strø resten av hasselnøttene utover bunnen. Fordel deigen jevnt i formen med en glatt overflate.
Stek kaken i 25 minutter til en testpinne er ren. La kaken være i formen i 10 minutter før den legges på rist til avkjøling. Når den er FULLSTENDIG avkjølt, deles den i 4. Server.

Pr porsjon:
Netto karber: 4 gram
Fiber: 1,5 gram
Protein: 6 gram
Fett: 13,5 gram
Kalorier: 159

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat