Vis enkelt innlegg
Gammel 30-11-04, 20:20   #1
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Smørdampet brokkoli

Slik lager jeg alltid brokkolien min, for da slipper jeg det at vitaminene forsvinner ut i kokevannet, og smøret gir en nydelig smak:

Smelt mye smør i en kjele. Ha i frossen (eller fersk) brokkoli og ha på lokk. La det surre i smøret til brokkolien er varm, og i den konsistensen du vil ha. Jeg bruker som regel frossen, og da tar det vel en 10 minutter tenker jeg (har aldri sett på klokka).

Rist litt på kjelen av og til.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat