Vis enkelt innlegg
Gammel 20-06-07, 17:01   #4
dragev
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jun 2007
Innlegg: 5
dragev er på en erverdig vei

Sv: Fasinerende..

Hei. På lavkarbodietten, sluttet du, eller kuttet ned på mat som inneholder gluten? Mindre brød osv? Og kanskje mindre melkeprodukter, soya og mais? I så fall kan det være årsaken. Jeg leste en lang artikkel om hvordan enkelte typer mat påvirker funksjonene i kroppen, og "verstingene" i kostholdet vårt ble ansett for å være gluten og melk (kasein), i tillegg til soya og mais. Blant (veldig mye) annet ble det forklart hvordan pollenallergier og allergier for andre matvarer som egg, osv. kunne være en årsak av disse.

Bestemte meg for å prøve, og sant nok, etter noen dager av gluten og melk hadde pollenplagene mine blitt nesten helt borte. Tilfeldig? Kanskje, men har hørt om fler som har opplevd det samme.

Link til artikkelen. Veldig mye å lese, men i mine øyne veldig interessant

dragev er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat