Tråd: Buljong ...
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-06-07, 20:58   #2
Tor-Arne
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jun 2007
Innlegg: 41
Tor-Arne er ny på veien

Sv: Buljong....

Opprinnelig lagt inn av blyanten, her.

Tenkte jeg skulle lage suppe, men lurer på om jeg kan bruke buljongterningen her. Det står 9 gram karbs pr 100 gram. Er det pr 100 gram ferdig blanda buljong eller pr 100 gram terninger? For ordens skyld heter buljongen "Maggi klar kjøttsuppe"

Noen som vet?

Tar også villig i mot tips om eventuelle bedre alternativer til buljong.


Hei på deg, det er litt synd at det ikke står oppført hvor mye karber det er pr.ferdig laget vare, men jeg går ut fra at det er for hele pakningen.
Har laget mye suppe av den du bruker, og kan ikke si jeg har hatt noe problemer med det.
Har også prøvd " Maggi klar fiskebuljong", og den inneholder jo 26-karber pr.hundre gram.Og hvis det skulle være pr.hundre gram ferdig vare, så synes jeg det høres mye ut. Som regel, så skal en slik terning blandes ut med en halv liter vann, så jeg mener det må være for hele pakningen.
Har i alle fall ikke gått noe opp i vekt, etter å ha brukt disse produktene.

Men det må jo være noen som har forsket mer på dette også, som kan gi oss et svar,Hvis ikke så kan vi henvende oss til de som produserer disse varene også for å få svar.

Ønsker deg lykke til videre, og håper vi høres igjen.

Hilsen Tor-Arne

Tor-Arne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolysekuren Svar med sitat