Vi her i huset har gått på ca. induksjonsnivå i snart to måneder vi. Den siste tiden tar vi litt mere i , men da snakker vi bare litt... Er jo så mange gode oppskrifter her inne på induksjonsmat at man strengt tatt ikke trenger mere... Er i alle fall ikke noe kjempeproblem å bruke veldig lite karbo i mat, men øke på litt med en lett kveldskos med en smoothie eller en liten Heistad-fromasj (Se bak pakken på Heistad sine pakker med lavkalori-gelè i butikken. Det er rågodt og lite karber i! Vi lager det i små former siden det er litt mye fløte i hele stasen.. ) heller. Men vi har aldri prøvd jul uten karbohydrater da... Men ser for meg at det er KJEMPE viktig å fortelle det til de andre i familien man skal tilbringe julen med! Sånn at de vet det, og kan lage litt ekstra for oss. Også sikkert viktig å lage litt lavkarbo-snacks av forskjellige slag slik at man ikke blir fristet av pepperkaker, sjokolade og annet pakk på kvelden... Vet ikke helt hvordan det er å "sprekke" på lavkarbo-livstilen, men har erfaring med trening. Der er det sånn at når man trener tungt med vekter og har fått skikkelig "form" på kroppen, er det skikkelig vanskelig å komme tilbake etter en liten sprekk... Alt... siger liksom litt Men uansett, lykke til med nedjusteringen, og ha en fin lavkarbo jul (Mine tanker kun. Lite erfaring og vitenskap, men de beste intensjoner )