Vis enkelt innlegg
Gammel 05-08-07, 14:10   #22
Trolljenta
Seniormedlem
 
Trolljenta sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2005
Hvor: Bergen
Alder: 43
Innlegg: 2.146
Trolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt av

Sv: Tilskudd av omega 3

Jeg tar bare Udo's choice olje, men det er vanskelig å få i seg på induksjon synes jeg (nå bruker jeg 2 ss i brokkolimos/blomkålmos..kjenner ikke smaken da). Ellers blander jeg 50/50 med eplejuice og olje, blander godt og svelger unna (jeg kaster opp av ren olje, så det burde funke for de fleste..).

Hvorfor Udo's choice er eneste produktet jeg vil bruke:

Produksjonsprosessen og at oljen oppbevares kjølig i butikken.

Sitat:

I prefer eating fish to swallowing fish oil capsules because of the processing damage that occurs in fish oils. Fish oils are very difficult to work with. The "fishy" flavor of encapsulated oils or cod liver oil is actually rancidity. Fresh fish does not have this taste or smell. I also have concerns about fish liver oils. They are most likely to contain (and concentrate) highly toxic industrial chemicals such as PCBs. (kilde)

__________________
Min lavkarbo blogg
Trolljenta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat