Vis enkelt innlegg
Gammel 06-08-07, 20:40   #2
Torkil
Seniormedlem
 
Torkil sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Arendal
Alder: 67
Innlegg: 1.714
Torkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastisk

Sv: når slutter du å være i ketose

Hei

Ketose slutter du med å være i når kroppen klarer å skaffe seg tilstrekkelig med karbohydrat til normal forbrenning. Det finnes to kilder til karbohydrat:

  • Karbohydrat
  • Protein
Første kilde er årsaken til at det er en karbohydratgrense på 15-20 gram i starten, den kan siden økess til 25-40 gram men grensen er individuell, så man må følge med på stixen - og for al del bruk karbene på MAT ikke kunstige søtningsmidler ( sjokolade og barer)

Spiser man veldig mye protein vil dette nedbrytes til aminosyrer og disse vil i leveren kunne forbrennes. I alle aminosyrer er "ryggraden" et glukosemolekyl. Er man i ketose og spiser 100% protein og 100% fett vil kroppen skaffe seg et normalt blodsukkernivå ved å nedbryte protein (heldigvis, ellers hadde vi dødd)

På ketolysekuren kan man altså bare spise litt karbohydrater og ikke voldsomt mye protein, hva blir da igjenn? - fett. Bla. derfor anbefales det å spise mye fett mens man er i ketose.

Håper det var litt oppklarende.

Vennlig Hilsen
Torkil

Torkil er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat