Vis enkelt innlegg
Gammel 07-08-07, 01:36   #28
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 68
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Sv: Mensblødninger

Opprinnelig lagt inn av Nille, her.

Mensen ? Hvem er det ?


Underskriver denne, jeg.

Jeg har ikke hatt noe som ligner på sporblødninger engang siden like før jul. Men så er jeg jo et år eldre enn Nille da. . .

Men det skal jeg jammen si, at jeg har hatt - og har - mindre problemer med smerter og sånne plutselige overgangsmens-greier (med halvårs-mellomrom og styrtblødninger og sånn . . . og hetetokter og. . . )enn altså før jeg begynte på lavkarbo.

Aner ikke om det er noen sammenheng, men jeg har i alle fall MYE mindre problemer enn min søster noen gang hadde (og hun er 7 år eldre, og har selvsagt vært igjennom ALT før meg), og hetetoktene ordner jeg vanligvis med å ha jakke som jeg tar av meg i klassen (altså på jobb), eller ved å sparke av meg dynen i sengen og heller ligge oppå en stund.

Søsteren åt hormoner i årevis. . .Jeg har hittil ikke tatt noenting, og har bestemt meg for at det gjør jeg KUN hvis jeg tror alternativet er verre. Hittil er det veldig greit - jeg fikser det HELT fint.

Har ikke sett blodspor siden før jul altså. Og før det var det vel like før i fjor sommer. . . Så det lukkes visst gradvis her, og jeg har det faktisk helt greit!!!

Og i mangel av noe annet å skylde på, tror jo jeg at lavkarbo de siste 3,5 årene har hjulpet til med at alt går så greit!!

Litt annen problemverden enn de fleste andre her kanskje, men men. . . Kan jo være greit om vi fikk noe erfaring på sånt også da?? Alle kommer vi jo dit. . . ??

__________________
Karin

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat