Vis enkelt innlegg
Gammel 23-08-07, 22:04   #1
Babalotta
Medlem
 
Babalotta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Alder: 45
Innlegg: 105
Babalotta har en fantastisk aura rundt segBabalotta har en fantastisk aura rundt seg

Sallys focaccia

Jeg er, desverre, av typen som lager mat litt på slump, en neve her, og en kopp der, men skal forsøke å gjenngi sånn nogenlunde.

1/2 beger smøreost med krydder
2 ss rømme
2 egg
1 ss kli
1 ss johannes
1 ss solsikkekjerner
1 ss linfrø
1 dl revet ost
Krydder: hvitløk, oregano, basilikum, salt.
olje etter ønske.

Alt kjøres sammen, blir ganske flytende. Kle en ildfast form med bakepapir, og fordel røren. Strø mer salt, og gjerne basilikum over. Hakk opp 2-3 soltørkede tomater i små biter og fordel over røra. (kan byttes med oliven for de som liker det). Hell rettferdige mengder olje (oliven eller oljen fra de soltørkede tomatene) over.

Stekes i omlag et kvartèr (til tomatene begynner å bli svarte) på 200 gr.

Funker supert til tapas, eggesalat, ost, you name it.

Babalotta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat