Tråd: Marsipan
Vis enkelt innlegg
Gammel 13-12-04, 14:36   #10
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Lise

okei.

Men når du skolder mandlene- da har du dem nett nedi og utav igjen når det koker, også skreller dem etterpå ikke sant?

Ja, jeg koker opp vannet og har mandlene oppi, akkurat så lenge at jeg ser skallet løsner. Og så har vi det morro en stund med å 'skyte' mandler rundt i kjøkkenet. Må tørke godt (flere dager) før de males.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat