Vis enkelt innlegg
Gammel 18-03-04, 14:51   #3
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 67
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Skjønner hva du mener.........er ikke nødvendigvis enig, men jeg ser det kan skremme folk.

Jeg mener at: Når folk sier de går på Atkins eller en annen diett og ikke tar av som ønsket, - OG det da viser seg at de ikke følger "reglene" eller retningslinjene som er lagt for dette kostholdet - ja da må det være greitt å si i fra ! Atkins er Atkins. Gjør man noe annet enn det som står i boka er det sikkert lavkarbo, men IKKE Atkins !

Hvis man f.eks. stapper i seg på cottage cheese og brunost på induksjonen er det jo klart at vedkommende IKKE kan ha lest boka ????

Når man skal foreta en så stor kostholdsendring lavkarbo er, er det uansvarlig å bare begynne uten å vite hvordan en skal gjøre det, uten plan .........det syns jeg er vitkig å presisere til "de nye". Spesielt hvis man tror man bare skal spise egg & bacon og masse kjøtt og ikke spise karbohydrater i det hele tatt !! Det er veldig mange som spiser 10-15 karbohydrater til dagen, - og det er litt lite og IKKE sunt i lengden !

Jeg syns det er greitt med litt lufting, og jeg tar det ikke til meg personlig altså, selv om jeg sikkert er en av synderne. Prøver alltid å svare "anbefaler" "anbefaler ikke" "bør" og "bør ikke" og har som regel alltid skriftlig dokumentasjon på at det jeg svarer er riktig.... At jeg er uklar og kan bli misforstått og uttrykker meg feil av og til, - ja det er en annen sak !!!

Kanskje vi skal skjerpe oss alle sammen og tenke litt før vi gir "bombastiske" svar ?

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat