Tråd: Marsipan
Vis enkelt innlegg
Gammel 14-12-04, 10:47   #12
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

(uprøvde, men fristende)


Fylte aprikoser ?*


· 20 myke dessert aprikoser

· 100-150 g marsipan

· 100 g kokesjokolade

Skjær et snitt i hver aprikos. Rull små kuler av marsipan og stikk inn i hver aprikos. Trykk aprikosen igjen og ta bort overflødig fyll. Smelt sjokoladen og dypp snittflaten på aprikosen i sjokoladen. La stå kjølig til sjokoladen er stivnet.





Aprikosmarsipan ?*



· 100 g skållede mandler, malte

· 100 g tørkede, myke aprikoser i skiver

· 50 g fruktosemelis

kjøres sammen i hurtigmikser/ foodprosessor. Tilsett

· 1-2 ts eggehviter

og kjør videre til den samler seg og får marsipankonsistens. Form pølser og dypp i smeltet sjokolade. Eller bruk som fyll i marsipanbrød.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat