Vis enkelt innlegg
Gammel 16-09-07, 00:49   #76
Lollypop!
Seniormedlem
 
Lollypop! sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Trondheim
Innlegg: 535
Lollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlys

Sv: Det PERFEKTE ketolysebrødet! 2,24 g karbo per 100 g!

CC og eggene må moses ja. Ellers blir det ikke bra. Det er nok det som er klumpene dine. Jeg har ikke prøvd å steke det uten så det kan jo hende mosemangeln er problemet også dær, men stort sett så er klissete brød et resultet av for lite steking. Hvor lenge stekte du det?
Husk å la det ligge over natten på rist til avkjøling. Det er VIKTIG!

Jeg ville prøvd en gang til og fulgt oppskrifta å sett om det ble bedre.
Mine brød har i hvertfall ikke blanke klumper, og er ikke klissete.
Krydder kan selvsagt tilsettes etter ønske uten at det har noen betydning for konsistensen.

__________________








Lollypop! er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, men tusler nå over til Fedon etter dårlig vektnedgang Svar med sitat