Vis enkelt innlegg
Gammel 20-09-07, 14:54   #1
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Hva er beste olje?

Jeg har kjøpt to forskjellige cocosaer som jeg spiser rett fra glasset:

Cocosa extra virgin 500 ml
Cocosa extra virgin av mct oljer (står på lokket) 380 ml
helsekosten påstod sistenevnte var myyyye bedre enn den første

Jeg steker maten i en blanding av stekecocosaen og meierismør, SÅ langt er alt greitt..

Jeg pleier å dynke salaten min i olje og DA kommer jeg til kort....

Det finnes jo et hav av sånne vanlige på bordet olje. Har skjønt at noen er myyye bedre enn andre. Jeg leter etter flasker der det står extra virgin kaldpresset og finner jo flere som er merket med det.

MEN på noen av disse flaskene står det jo at de er utmerkete til steking også??? Jeg trodde extra virgin kaldpresset IKKE var gunstig til steking og var mest for sånn å dynkepåmaten olje??

Så, hva slags olje er den optimale for å ha på salaten?? Den må ha litt smak, det kan jeg ev fikse selv ved krydder og tilbehør, men hva slags olje er sunnest?? Kom gjerne med konkrete tips, dvs navn jeg kan spørre etter i butikken.

Håper noen kan hjelpe meg med dette da jeg ikke vil ende opp med et skap fullt av oljer som egentlige er ubrukelige.

På forhånd takk



En ting til, jeg har prøvd MCT fra apoteket. For det første var den for tam å ha på salaten, dessuten ble jeg knalldårlig i magen av den. Så DEN er ikke et alternativ.

Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat