Flymat/sydentur
Om en drøy uke reiser jeg til syden.
Turen ble bestillt lenge før jeg visste hva lavkarbo er, så jeg har jo da bestillt flymat.
Erfaringsmessig er det lite der jeg kan spise nå, men regner med det kommer til å romle som besatt i magen om jeg ikke får i meg noe i løpet av flyturen. Det står spesifisert at det IKKE er lov å ta med medbrakt mat på flyturen. 
Vil jeg ha noe igjen for å velge enten glutenfritt eller diabetiker mat?
OM (og det er et stort OM) jeg skulle gå på en sprekk eller fler i løpet av den uken, vil det ta lang tid å hente seg inn igjen - er interessert i å høre hva deres erfaringer har vært.
Høykarbo blir det uansett ikke, men det er ferie og blir det veldig vanskelig å holde lavkarbo absolutt hele veien vurderer jeg å slippe tøylene litt. Men bare der jeg eventuellt MÅ. Finns det alternativer for meg så velger jeg selvsagt det.
Har holdt på i drøye tre måneder uten sprekk, så jeg vet faktisk ikke hvordan min kropp vil reagere og hvor fort den kan hente seg inn igjen etterpå.
Sånn jeg ser det nå føler jeg at lunsjen blir den største utfordringen.
Vil veldig gjerne høre hva deres erfaringer har vært på ferie, med eller uten sprekk.
__________________
Endelig i mål.
|