Tråd: Kokt reddik?
Vis enkelt innlegg
Gammel 25-09-07, 17:39   #3
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Kokt reddik???

Kinesiske og japanske reddiker (hvite) har som regel ganske mye karber. 1 stk ca. 10 karber (7 inches/ca. 18cm) var det noen som fant ut sist vi diskuterte det. Men finner ikke posten nå.....

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat