Tråd: Kokt reddik?
Vis enkelt innlegg
Gammel 25-09-07, 17:41   #4
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Kokt reddik???

Opprinnelig lagt inn av Nille, her.

Kinesiske og japanske reddiker (hvite) har som regel ganske mye karber. 1 stk ca. 10 karber (7 inches/ca. 18cm) var det noen som fant ut sist vi diskuterte det. Men finner ikke posten nå.....

Fant det her


http://matvareguiden.no/matvare5862.asp

Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat