Vis enkelt innlegg
Gammel 25-09-07, 19:47   #3
Lollypop!
Seniormedlem
 
Lollypop! sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Trondheim
Innlegg: 535
Lollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlysLollypop! er et fyrlys

Sv: Når man blir mett etter ca 10 g karbo, men skal ha 15-20. Hva gjør man da?

Jeg spiser veldig mye grønnsaker, men skal det bli BARE grønnsaker så blir det jo litt kjedelig. Jeg er ikke SÅ glad i salater. En vanlig dag kan nå bestå av omelett med brokkoli og ost til frokost, blandet salat til lunch, middag av ca 100 g kjøtt, 150 g blomkålmos, 150 g brokkolimos og noen vannkastanjer.
Så har jeg planlagt avocado med majones, tomat, røkelaks og ost til kvelds.
Men det er jeg ofte for mett til. Da steker jeg et par tomater og spiser istedet.
Jeg blir mindre mett av det. Har masse smør i omeletten, balsamico og valnøttolje i salaten, MASSE smør i blomkål og brokkolimosen, "krydrer" kjøttet med rent smør, og smørsteker tomatene. Her snakker jeg så seriøse mengder smør at det nesten er kvalmende. Men jeg liker det. Hehe. :-)
Det er sikkert alt fettet i smøret som gjør meg så mett.
Men det er jo bra da. I starten hadde jeg jo matsatt problem med at jeg ikke ble mett nok. :-D
Da bytter jeg paprikaen med rød paprika i hvertfall. Det utgjør jo en god del. Det er jo ikke snakk om mange karbene som mangler.

Hvilke andre grønnsaker/ting er det kjekt å øke på med?
Noe som har en del karber til slike tilfeller hvor jeg egentlig er mett.
Gullerot er jo bra, men det takler jeg ikke smaken av.
Men det er vel sikkert mange andre enn gullerøtter og tomater som har mye karber?

__________________








Lollypop! er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, men tusler nå over til Fedon etter dårlig vektnedgang Svar med sitat