Sv: Forholds tenkning i kosten
Du er absolutt på rett vei. Det er helt perfekt å legge speilegg og bacon på en seng av "over bakken" grønnsaker, som salat, ruccola, broccoli, paprika osv. Da får du en fin ernæringsmessig sammensetning og en "crispy" konsistens som du er ute etter. Mengden og typer grønnsaker kan du eksperimentere litt med, jfr Skaldeman. Laks, rømme og broccoli er en vinner!
Spis til du er mett, men rolig - slik at kroppen din får tid til å oppfatte at den er det. Denne maten kan du gå lenge på - ikke bry deg om 4-timers regler el - det gjelder bare for brødspisere. Hvis du har en kvalmende følelse foran et måltid med fet mat, så betyr det at du ennå ikke er sulten og at kroppen sier tydelig i fra om det - da skal du ikke spise! Å vente til man føler seg sulten og kroppen har behov for mat, gir en god følelse for måltidet og er i seg selv en motivasjonsfaktor for kostholdet.
|